Grdović nakon izbornog fijaska u teorijama zavjere: Nemojte se cijepiti, sve će nam oduzeti

Mladen Grdović (61) u posljednje vrijeme ne miruje. Prvo je sa Željkom Kerumom imao velike planove za Dalmaciju na parlamentarnim izborima, ali nije dobio potrebno povjerenje građana, a posljednjih dana neprestano se razbacuje neobičnim teorijama, pišu 24sata.

Prvo je Grdović pojasnio kako ga je na izborne liste delegirao HDZ, ne bi li pjevač naštetio Škorinoj koaliciji, a onda mu je dosadila politika pa se prebacio na znanost.

– Dragi moji pivači, muzičari, glumci i svi obični ljudi, nemojte nasjedati na koronu. Ja sam svjetski čovik. Plaše vas da vam sve iscicaju, ovo je svjetska varka. Javljaju mi ljudi kojima pivam 40 godina po svitu, u pitanju je eksperiment što će dalje s nama, da na nas uplaše. Ovo nije bolest nego psihološka da na nam sve uzmu, sve što imamo. Nemojte se nikad cijepiti jer svakome uzimaju DNK da bi od krvi stvarali mutaciju – piše estradni pjevač.

Pojasnio je i kako cijeli svijet u šaci drže Bill Gates i supruga.

– Još nećemo godinu dana živit. Naši će ovih dana dobit 25 milijardi dolara, a mi se zaje*avamo s politikom – zaključio je Grdović.

Facebook Komentari