Otkriveni novi detalji svađe Williama i Harryja: Radili su obitelji iza leđa

Princ Harry, pravim imenom Henry Charles Albert David je također dobio titule grofa od Dumbartona i baruna od Kilkeela

Strogo čuvane tajne kraljevske obitelji nekako uvijek isplivaju u javnost, a detalji iz života prinčeva Williama i Harryja fanovima su često najzanimljiviji. Novi dokumentarac o životu prinčeva otkriva sve o njihovom odgoju i pokušava otkriti zašto je Harry stvarno odlučio odstupiti s dužnosti, piše Večernji list.

Naime, iako su princeza Diana i princ Charles čvrsto odlučili da će obojicu jednako odgajati i da će Harry dobiti iste prilike kao i njegov brat koji će postati kralj, u sve se uplela kraljica. Charles i Diana svim su se silama trudili da im sinovi u svemu budu jednaki, no stariji članovi obitelji i osoblja radili su im iza leđa. Tvrdili su kako je William njihova budućnost, da ono sto Charles i Diana rade nema smisla, te su se svim sila trudili Williamu osigurati bolje obrazovanje. A osim toga, William je provodio više vremena s prabakom.

Izvori bliski kraljevskoj obitelji kažu kako razmirice između prinčeva traju već godinama, s početkom negdje oko vremena kada je princ Harry počeo izlaziti s Meghan. Iako je bilo govora kako su njih dvojica zakopali ratnu sjekiru kada je Harry posljednji put bio u Velikoj Britaniji, izvor upoznat s cijelom situacijom ispričao je za magazin People da to ipak nije slučaj.

“Nisu se rastali u dobrim uvjetima nikako, ali obojici je laknulo da je gotovo”, ispričao je izvor. Iako to ne zvuči nimalo dobro za odnos braće, izvor vjeruje da im je ova daljina godila. “Možda Meghan i Harry nisu sve dobro promislili kako su trebali, ali htjeli su biti sretni. Tko ih može kriviti?”, zaključio je izvor.

Facebook Komentari