Kornati: Dječak, nizozemski državljanin stradao na banani, ozljede su bile preteške

U nesreći koja se jučer dogodila na Kornatima poginulo je dijete (14). Gliserom koji je vukao “bananu” na kojoj je stradalo dijete upravljao je hrvatski državljanin. Policija još istražuje kako je do tragedije došlo.

Završen je očevid strašne tragedije u kojoj je na tzv. banani u subotu kod Kornata poginulo dijete, nizozemski državljanin. Kako doznaje dnevnik.hr, riječ je o četrnaestogodišnjaku.

S obzirom da je riječ o djetetu, policija još ne želi dati nikakve informacije.

Dojava o nesreći stigla je oko 13 sati. Maloljetnik je odmah dovezen u šibensku bolnicu. Kako doznaje dnevnik.hr, unatoč pokušajima oživljavanja, dijete je od teških ozljeda preminulo.

Tragedija se dogodila kod otoka Žut. Još se utvrđuje kako je do nesreće došlo. Mladić koji je upravljao gliserom koji je vukao “bananu” rođen je 1990. godine, izvijestio je ŽDO.

“U nesreći na moru jedna je osoba smrtno stradala. Gliserom je upravljao hrvatski državljanin”, rekao je za dnevnik.hr kratko Branko Čvrljak, zamjenik županijske državne odvjetnice u Šibeniku.

Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske rekla je kako je kriminalističko istraživanje u tijeku te da je tijelo prebačeno na patologiju kako bi se obavila obdukcija.

Facebook Komentari