VIDEO Optuženi za pokolj u Škarbnji u beogradskoj bolnici kroz suze govori o koroni

Miroslav Mlinar bori se protiv koronavirusa u Kliničkom centru “Bežanijska kosa” u Beogradu. Mobitelom se snimio u svojoj bolničkoj sobi te poslao potresnu poruku. Zamolio je ljude da shvate ozbiljnost bolesti i da se čuvaju.

“Ova prokleta bolest je zaista nemilosrdna, čuvajte se molim vas, preklinjem vas, čuvajte se”, govori Miroslav kroz suze.

Kako je ispričao, nakon 12 dana ponadao se da se bolesti približava kraj, no njegovo se stanje tada pogoršalo, piše Blic.

“Izgubio sam svijest i hitno sam prebačen u bolnicu”, opisao je svoj 13. dan zaraze. Rekao je kako mu je pukla arterija na ruci te kako je, zbog naprezanja od kašlja, iskašljavao krv. Kroz suze govori i kako je doznao da je jedan pacijent iz susjedne sobe, njegov imenjak, preminuo. Tvrdi kako veliku zahvalnost duguje medicinskim sestrama, a sretan je što se prvi put nakon četiri dana može javiti svojoj djeci i pokazati im da mu je bolje.

Miroslav Mlinar jedan je optuženih za počinjenje ratnih zločina u Škabrnji, dok je u Srbiji poznat po spašavanju radnika RTS-a tijekom bombardiranja te sudjelovanja u evakuacijama za vrijeme poplava u Obrenovcu 2014. godine, prenosi Večernji.

Facebook Komentari