Pinčić posao cvjeta: Skupila je skoro pola milijuna kuna dobiti

Nekada obiteljska tvrtka Doris Pinčić (31) i Borisa Rogoznice (31), doduše znakovito nazvana DPR d.o.o. prema tadašnjim inicijalima TV voditeljice i njezine osnivačice, u 2019. godini zabilježila je rekordan prihod. U poslovnoj bazi podataka stoji kako je tvrtka prošle godine ostvarila ukupni godišnji prihod u iznosu od 1,2 milijuna kuna, što je čak 491.000 kuna više u odnosu na prethodno razdoblje (2018. godina), kad je ostvarila ukupne godišnje prihode u iznosu od 713.000 kuna, pišu 24sata.

Tvrtka Doris Pinčić je, prema poslovnom izvješću, na kraju prošle godine imala 484.000 kuna nakupljene dobiti, a ona zasad ostavlja dobit u tvrtki, ali je ima kasnije pravo i povući. Prošle je godine ostvarila 362.000 kuna čiste dobiti. Tvrtka kao svoju djelatnost na stranicama navodi ‘proizvodnju filmova, videofilmova i televizijskog programa’, a kao vlasnica, direktorica i jedina zaposlena trenutačno je navedena Doris.

– Zajedno smo vlasnici obiteljske tvrtke u kojoj smo se zaposlili kako bismo sami sebi plaćali staž, poreze i doprinose te izdavali račune za svoje glazbene i voditeljske usluge. Nema klasične hijerarhije. Ona je direktorica u firmi, jer netko to treba biti, ali svi prihodi idu u zajednički mlin, koji našoj obitelji služi za egzistenciju i daljnje ulaganje – samo nekoliko mjeseci prije raskida Boris je izjavio u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

Rogoznica je do 2019. godine, kako je sam pojasnio, još bio dio tvrtke no nakon nedavnog raskida s Doris njegovog imena više nema na popisu zaposlenika tvrtke DPR d.o.o. u 2020. godini. Poslovna djelatnost osnovana je 2015. godine, a aktivna je u statusu mikro poduzetnika. U poslovnom svijetu svatko je, čini se, krenuo svojim putem, no kako tvrde, ostat će dobri prijatelji i odgajati svoje dvoje djece zajedničkim snagama.

Facebook Komentari