Bejzbol palicom razbio automobil i pretukao izvanbračnog supruga vlasnice vozila

Naoružan bejzbol palicom jedan 39-godišnjak je 13. srpnja u 5.30 na šibenskim Bilicama krenuo u “pohod”, koji ga je na koncu strpao u istražni zatvor jer se sumnjiči za nanošenje teške ozljede i oštećenje tuđe stvari.

Sumnjiči ga se da je bez ikakvog povoda bejzbol palicom počeo udarati po automobilu šibenskih oznaka koje je bilo parkirano na prilazu jedne kuće. Razbio je sva stakla na automobil, pri čemu je vlasnicu vozila oštetio za oko 5000 kuna. Kada je završio s razbijanjem, udaljio se s mjesta događaja, što je vidio izvanbračni suprug vlasnice automobila.

Krenuo je za njim, a kada su došli do kuće 39-godišnjaka, on je izvanbračnog supruga vlasnice automobil prvo udario bejzbol palicom po glavi. Ozlijeđeni čovjek je pao na koljena, a 39-godišnjak ga je nastavio udarati bejzbol palicom po tijelu, pri čemu ga je teško ozlijedio.

Uskoro je uhićen, a nakon što je ispitan tužiteljstvo je od suca istrage Županijskog suda u Šibeniku zatražilo da ga se pritvori zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela, a sudac istrage je tom zahtjevu tužiteljstva udovoljio, piše Večernji list.

Facebook Komentari