Video: Ella se hvali ljetovanjem na jednom hrvatskom otoku, a pratitelji primijetili samo jednu stvar

Blogerica, influencerica i ponosna majka dviju djevojčica Ella Dvornik ovo ljeto odlučila je maksimalno uživati. Trenutno uživa na otoku Komiži gdje je stigla u posjet baki i djedi, a prije toga odsjela je u Splitu u jednom luksuznom hotelu u društvu supruga Charlesa Pearcea, piše Večernji list.

Naime, Ella često s pratiteljima dijeli crtice iz života, a ovoga puta s videom s ljetovanja s Komiže je mnoge ostavila u čudu. – Pozdrav iz Komiže – stoji kratko uz video kojeg je objavila, a onda je uslijedio niz iznenađenih komentara.

View this post on Instagram

Pozdrav iz Komiže ❤️

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

“Nema ni pasa”, “Pusto kad budale zbog korone ostaju doma”, “Božansko, malo ljudi i izvrsna kava”…samo su neki od dojmova njezinih pratitelja nakon objavljenog videa. Podsjetimo, nakon kćeri Balie, par je u veljači ove godine dobio još jednu djevojčicu – Lumi Wren. No, kako se htjela par dana odmoriti, javnost je o novoj bebi obavijestila tek pet dana nakon poroda.

“Ovo mi je bio posljednji put. Nakon Balie imala sam neopisivu želju opet biti trudna i mislim da sam sada to zadovoljila. Charles je blažen među ženama, a mi smo si stvorili super ekipu za ostatak života. Sad nam samo ostaje da uživamo u ovim danima dok su mali i slatki i da od njih napravimo dobre ljude. Sve što sam htjela ostvariti do 30. godine ostvarila sam, ostala mi je još samo jedna stvar na listi, a to je da napokon kupimo tu kuću i uselimo se. I onda, osim super mame, spremna sam biti i super šefica i razoriti 30-e s novim ciljevima!”, priznala je u veljači.

Malena Lumi u njihove je živote došla pet tjedana prije predviđenog termina i potpuno okupirala njihove živote. Proces prilagodbe ukućana nakon što je stigla malena Lumi uspješno je prošao, a Balie je presretna što ima mlađu sestricu s kojom se može igrati.

Facebook Komentari