Bućanova cura mami uzdahe u toplesu: Zapalila si cijelu plažu

Ljubav prema putovanjima spojila je glumca Dušana Bućana (43) i njegovu djevojku Saru Hdaghu, manekenku libanonskih korijena. Ona živi u Zagrebu gdje je iz rodne Libije s roditeljima i tri sestre došla kao dijete, pišu 24sata.

Na Sarinim društvenim mrežama možemo vidjeti mnoštvo fotografija s putovanja. Na svojoj posljednjoj objavi pokazala je kako trenutačno uživa na Paklenim otocima, koji se nalaze nekoliko stotina metara južno od grada Hvara.
Nije otkrila je li Dušan s njom, no netko mora biti zaslužan za fotografije koje je ‘okinula’ na plaži. Sara je pozirala u toplesu, a njezini pratitelji pisali su joj komentare na račun izgleda.

– Zapalila si cijelu plažu – poručili su joj i uz to stavljali emotikone vatre. Svidjelo im se provokativno izdanje u kojem je pozirala.

Sara je inače mlađa sestra hrvatske manekenke libijskih korijena Jasmine Hdaghe (36), koja živi u Los Angelesu i također se bavi modelingom.

S Dušanom je Sara u vezi nekoliko mjeseci. Ljubav prema putovanjima spojila ju je s Dušanom koji je veliki avanturist. Glumac više od pet godina živi okružen konjima i psima na imanju na Kordunu, udaljenom 20 kilometara od rijeke Kupe.

Facebook Komentari