Šuška se, šuška: Nives ponovno ljubi? To je još svježe i nevino. Nemam što reći

Svestrana pjevačica Nives Celzijus (38) vrlo je tajnovita kada je u pitanju njezin privatni život. Otkriva tek toliko da svojim obožavateljima zaintrigira maštu, pišu 24sata.

U posljednje vrijeme na društvenim joj se mrežama udvaraju mnogi njezini obožavatelji koje svakodnevno raspameti svojim golišavim fotografijama. Nives trenutačno odmara u Splitu, gdje je ‘okinula’ nekoliko provokativnih fotografija u kupaćim kostimima. Prethodno je radila ‘punom parom’. No, nikakvi komentari niti pitanju nju ne dotiču.

Je li u njezin život ‘ušetao’ netko zbog koga je tako, Nives ne otkriva tako lako.

– Ova godina mi je bila izrazito emotivna i puna ljubavi. Nema se tu što puno reći, to je još sve toliko svježe i nevino da iskreno ne znam ni kako bih to nazvala. Možda simpatijom koja je uzvraćena – rekla je Nives za Story.

Celzijus je ranije bila u braku s Dinom Drpićem (39) s kojim ima sina Leonea i kći Taišu. Bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima nakon razvoda.

– S ocem svoje djece sam u fantastičnim odnosima, baš onako kako i treba biti. Jako smo dobri prijatelji bez obzira na to što mi ponekad ide na živce i oči bih mu iskopala, a vjerojatno i on meni. On je jedna od prvih osoba kojoj bi se obratila ako imam neku situaciju, ostala mi je jednostavna ta navika iz perioda kada smo bili u braku i kada smo se neizmjerno voljeli – rekla je Nives jednom prilikom za IN Magazin.

S Dinom se pjevačica rastala 2014., a od tada nije govorila o svom ljubavnom životu i u javnosti se nije pojavljivala s novim muškarcem.

Facebook Komentari