Došli rezultati obdukcije: Naya Rivera iz serije Glee se utopila

Zvijezda serije ‘Glee’ Naya Rivera nestala je prije prošle srijede, a u ponedjeljak su pronašli njezino beživotno tijelo u jezeru Piru u Južnoj Kaliforniji. Nakon obdukcije tijela utvrdili su kako se glumica utopila te da nije bilo nikakvih naznaka lijekova, droge ili alkohola, piše Mirror.

Ipak, uzorci iz tijela će biti poslani na testiranje kako bi se utvrdilo je li koristila što. Već prije su rekli kako na Nayinom tijelu nije bilo naznaka nasilne smrti niti samoubojstva, prenose 24sata.

Prošlog tjedna policija je počela tražiti Nayu nakon što su pronašli njezinog sina Joseya (4) samog na čamcu na sredini jezera. Tad je dječak rekao kako je majka otišla plivati i nije se vratila.

– Mislimo da je čamac počeo ploviti, a nije bio usidren i jedva je prikupila dovoljno energije da vrati sina na čamac, ali nije imala snage spasiti sebe – kaže policija.

Nayino tijelo nestalo je 8. srpnja, ali je pronađeno 13. Na isti datum prije sedam godina preminuo je Nayin kolega iz serije ‘Glee’ Cory Monteith nakon predoziranja u hotelskoj sobi.

Facebook Komentari