Sandra Perković hvata boju, a pokazala i dekolte u mini badiću

Jedna od najuspješnijih hrvatskih sportašica, Sandra Perković (30) odmara se od sportskih obaveza u Ninu, a u pauzama između treninga, sportsku opremu zamijenila je nešto oskudnijom kombinacijom, pišu 24sata.

Naša najbolja bacačica diska na sebe je ‘nabacila’ kupaći kostim, a svojim pratiteljima otkrila je pogled na dekolte. Brojni pratitelji ‘zasuli’ su ju pozitivnim komentarima na društvenim mrežama.

– Samo sunce – napisala je Sandra u opisu fotografije.

U posljednje vrijeme, Perković sve češće svoje pratitelje razveseli fotografijama na kojima pozira u nešto elegantnijem izdanju, a sudeći po komentarima, fanovi su oduševljeni promjenom.

Inače, Sandra je nedavno u intervjuu za 24 sata otkrila kako joj je najveća životna inspiracija njezina majka.

– Mama mi je najveća inspiracija jer je takva kakva je. Veliki je borac i naučila me što cijeniti životu i kako dati sve od sebe. Tako da većeg idola od nje nemam. Imamo i tradiciju dugu već 10 godina, a to je da mi mama donosi medvjedića. To traje od mog prvog natjecanja i od moje prve medalje. Imam 29 godina, a mama mi i dalje kupuje medvjediće – rekla je Sandra te priznala da nije atletičarka bila bi profesorica matematike.

Facebook Komentari