Nikolovska o izborima: Ljudi su nestali s popisa, bilo je muljaže

Bivša pjevačica grupe Magazin Ljiljana Nikolovska (55) redovito na društvenim mrežama piše o politici, a sad se oglasila i o rezultatima parlamentarnih izbora u Hrvatskoj. Nikolovska se, inače, našla na listi koalicije Možemo! te sad tvrdi kako je bilo muljaže na izborima, pišu 24sata.

– Naravno da je bilo muljaže, uvijek je ima. Navodno je preko 42.000 glasača jednostavno nestalo s popisa, ljudima su mijenjali ili ukidali lokacije u zadnji tren, plaćali određene grupacije za glasanje i slične fore. Vjerojatnost je tim veća da se ‘dilalo’ i s kutijama. Je li istina da morate koristiti olovku? Olovku?! – pisala je pjevačica.

Prijatelji na društvenim mrežama napisali su joj kako su koristili kemijsku olovku i da je bilo poželjno da svatko ponese svoju zbog pandemije korona virusa.

– Navodno su neka mjesta imala onu tintu koja nakon par sati izblijedi pri oksidaciji, neka ste – odgovorila je Ljiljana.

Ljiljana je na prethodnim predsjedničkim izborima poručila biračima da podržava Katarinu Peović (45). Rekla je da se radi o nepotkupljivoj kandidatkinji koja ima ozbiljnu namjeru mijenjati postojeću situaciju. Stoga nije čudno što se politički angažirala i na ovogodišnjim parlamentarnim izborima.

Facebook Komentari