13 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Jeste li čuli za pojam bumerang muškarac: Evo kakvi su i zašto...

Jeste li čuli za pojam bumerang muškarac: Evo kakvi su i zašto bi ih trebalo izbjegavati

Bumerang muškarac novi je pojam u svijetu spojeva. To je onaj muškarac koji vam se javlja, poziva van, a čim stvari krenu malo ozbiljnije – nestane. Bilo bi pošteno da sve stane na tome, ali oni imaju običaj vraćati se i ponovno odlaziti čim im postane neugodno ili dosadno, piše Večernji list.

Činjenica je da s njima nikada nećete imati nešto ozbiljno, a evo kako ih prepoznati. Oni ustvari većinu vremena žele samo seks. Ne mogu ostvariti ozbiljnu vezu, pa vas zovu kada im treba malo zabave. U redu je ako i vi želite takav odnos, koji se bazira samo na seksu, ali oni su uglavnom toliko sebični da ni taj seks s njima nije neki užitak jer gledaju isključivo sebe i svoj orgazam. Bitno im je da dobiju ono što žele, piše Your Tango.

Bumerang muškarci su jako nezreli i često ih se uspoređuje sa srednjoškolcima. Oni ne znaju za poštivanje žena, pružanje podrške i ljubavi. Uglavnom iskorištavaju djevojku par tjedana ili mjeseci, sve dok ne nađu novu ‘žrtvu’. Konstantnim javljanjem i vraćanjem pružaju vam nadu da im je ipak stalo i da će možda, jednog dana, biti nešto ozbiljno od vas dvoje – to se zove manipulacija. Shvatite, ovakvi muškarci samo su gubitak vremena. Nemate ništa od toga da s njima ulazite u razgovore, da se otvarate i upoznajete.

Najnovije

Još iz rubrike