13 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Gruica fotkala noge u štiklama: Prestara sam za više od 12 cm

Gruica fotkala noge u štiklama: Prestara sam za više od 12 cm

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić (37) sinoć je gostovala u lapidariju Narodnog muzeja Zadar sa SF cabaretom ‘Split in space’ u režiji kazališnog redatelja Ivana Lea Leme (43). Iako je navikla na visoke štikle, Gruica se požalila kako joj sve teže pada nositi ih, pišu 24sata.

– Ove štikle obula sam sinoć i više nikada. Prestara sam za 12+ centimetara štiklu. Ubilo. Kapitulacija. Evo predajem se, ne mogu više. Doviđenja štiklama preko šest centimetara. A vi dame, kako se vi nosite sa štiklama? – upitala je glumica.

Ubrzo joj se javila kolegica, glumica Nataša Janjić Medančić (38).

– I tako to krene. Znam. Tužno. A nekad se moglo od jutra do mraka. Ja sam čak bila ona koja nikada rezervne nije nosila. Štikle su mi kao tenisice bile – komentirala je Janjić koja će u kolovozu dobiti djevojčicu s ortopedom Nenadom Medančićem (36). Par već ima sina Tonija (1).

Podsjetimo, Ana Gruica udala se 2018. za psihijatra Borana Uglešića (45) na intimnoj ceremoniji uz Jadransku obalu. Gruica i Uglešić prohodali su 2017. godine, nakon što je glumica bila tri godine u vezi s piscem Hrvojem Šalkovićem (44), s kojim ima i sina Ivana Marata (5).

Najnovije

Još iz rubrike