Britney zgrozila fotkom noktiju: Opet je posrnula, pomozite joj

Pjevačica Britney Spears (38) još je jednom zgrozila i zabrinula fanove posljednjim objavama na društvenim mrežama. Najprije je objavila fotografiju na kojoj drži tratinčice te spominje Boga, pišu 24sata.

– Bog je u malim stvarima i sve je to bitno – napisala je Britney. Obožavatelji pjevačice su se, osim za opis fotografije, ‘zakačili’ i za nokte koje je pokazala na fotografiji. Izgledaju neuredno pa su odmah pretpostavili kako s Britney ponovno nešto nije u redu.

– Šalje li nam SOS signal sa svojim noktima? – pitali su se pratitelji te napominjali kako sigurno tom fotografijom Britney želi ukazati da nešto u njezinom životu nije kako bi trebalo biti.

– Opet je posrnula, pomozite joj – pisali su zabrinuti fanovi.

Zatim je objavila sliku umjetnika Hansa Zatzke te svoju fotografiju na kojoj joj je šminka razmazana.

– Bog Vas sve blagoslovio – napisala je Britney.

Sve ove fotografije izazvale su pomutnju među obožavateljima. Pisali su joj neka snimi video kako bi se uvjerili da je s njom sve u redu. Pitali su se koja su značenja objavljenih fotografija te tko ih zapravo objavljuje.

Također, primijetili su kako su brojne fotografije s Britneyjinog Instagram profila ‘nestale’ te su pisali pjevačici kako se mole za nju da izdrži razdoblje kroz koje prolazi.

Spears je 2007. imala jedne od najburnijih dana u životu, kada je i obrijala glavu na ćelavo dok je proživljavala psihički slom.

Facebook Komentari