Bio pozitivan na koronu i izazvao paniku u Hrvatskoj: Napokon se oglasio

O bugarskom tenisaču Grigoru Dimitrovu pisali su brojni svjetski mediji nakon što je otkriveno da je tijekom turnira Adria Tour u Zadru bio pozitivan na koronavirus, piše Večernji list.

Finale Adria Toura otkazano je jer je bugarski tenisač Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom. Nakon toga su teniske zvijezde koje su nastupile na turniru dovezene ispred zgrade poliklinike i Zavoda za javno zdravstvo u Zadru gdje ih je dočekao glavni epidemiolog zadarske županije dr. Alan Medić.

Nastala je prava mala panika zbog broja gledatelja koji su bili na turniru, ali i zbog samog ponašanja Dimitrova koji je igrao košarku s kolegama te se družio s djecom.

Navijači su smatrali da je Dimitrov sumnjao da je pozitivan jer se tijekom meča s Bornom Ćorićem odbio rukovati s protivnikom već mu je samo “dao lakat”. Nakon toga ni sucu nije dao ruku. Nakon toga pozitivni su bili i Borna Ćorić, Goran Ivanišević, Novak Đoković, i dva trenera. Dimitrov je nakon te objave uzeo odmor od društvenih mreža, a sada se napokon javio te putem Instagrama objavio sjajnu vijest:

– Upravo sam od liječnika u Monaku dobio sjajne vijesti te mi je javljeno da san negativan na Covid-19. Hvala vam za svu podršku ovih prošlih tjedana tijekom moje karantene. Radujem se što ću se uskoro vratiti treningu kako bih bio spreman za nastup u SAD-u – poručio je Dimitrov.

Facebook Komentari