Umrla žena Johna Travolte, on je slomljen: Izgubila je bitku

Supruga Johna Travolte (66), glumica Kelly Preston preminula je u 58. godini od raka dojke. Tužnu vijest na svom profilu na Instagramu potvrdio je sam glumac, pišu 24sata.

– Slomljena srca vam javljam da je moja prelijepa supruga Kelly izgubila dvogodišnju bitku s rakom dojke. Hrabro se borila uz ljubav i podršku mnogih – napisao je i nastavio:

– Kellynu ljubav i život nikad nećemo zaboraviti. Neko vrijeme provest ću s našom djecom koja su ostala bez majke pa mi oprostite ako na neko vrijeme ne čujete ništa o nama. Znajte da osjećam vašu ljubav u tjednima i mjesecima pred nama, dok pokušavamo zacijeliti naše rane.

Prema pisanju stranih medija, preminula je u nedjelju.

– Borila se i išla je na liječenje neko vrijeme, podržavali su je najbliži – rekao je glasnogovornik para.

Glumac je istaknuo i da će zauvijek biti zahvalan doktorima i medicinskim sestrama u Centru za liječenje raka u Houstonu, kao i ostalim bolnicama koje su im pomogle. Isto tako, zahvalio se i svim prijateljima i voljenima koji su bili uz nju.

– Uvijek ćemo se sjećati njene ljubavi i njezina života – zaključio je shrvani suprug.

Par se vjenčao 1991. godine, a imaju dvoje djece; kćer Ellu (20) te sina Benjamina (9). Najstarije dijete, sin Jett preminuo je 2009. godine.

Facebook Komentari