Lidija je fotkala guzu, ali fanovi su primijetili detalj na nogama

Pjevačica Lidija Bačić zvana Lille (34) prije nekoliko je dana objavila provokativne fotografije s plaže. Već se ranije fotografirala u minijaturnim kupaćim kostimima, a sada je svojim pratiteljima pokazala kako izgleda dok se nalazi u udobnosti doma, pišu 24sata.

Odjenula je kratke hlačice i majicu te se fotografirala kako navodno surfa internetom. Istaknula je polugolu stražnjicu, no njezini pratitelji ovoga su puta uočili još nešto drugo. Pjevačica na fotografiji nosi dvije različite čarape.

– Nisi mogla pronaći par? – pitali su je u komentarima.

No, Lidija nije odgovarala na komentare, a različite čarape nisu toliko zaintrigirale njezine pratitelje. Vjerojatno su samo bili znatiželjni.

Na fotografiji koja je skupila više od 14.000 lajkova, pisali su joj komentare na račun njezinih oblina.

– Top si iako imaš dvije različite čarape. Goriš – pisali su joj.

Inače, Lidija je nedavno izbacila novi spot za svoju pjesmu pod nazivom ‘Satra’.

Nakon objave pjesme mnogi su se pitali što znači njezin naziv, ali Lidija ga još nije objasnila. No, iako nisu znali značenje naziva pjesme, Lidiji su pratitelji redom nizali komplimente, većinom zbog spota.

– Spot izgleda moćno. Fanovi će doći na svoje – pisali su joj po društvenim mrežama. Lidija je pjesmu najavljivala nekoliko tjedana, sada ju je napokon objavila.

Facebook Komentari