Sevu je s krova splitskog kluba pratila njezina stara ljubav

Ovo će biti dobra noć predosjećam, zapjevala je Severina (48) i tako pjesmom ‘Brad Pitt’ započela koncert u splitskom klubu Vanilla. Sevi je to bio prvi nastup nakon višemjesečne stanke zbog pandemije korona virusa, pišu 24sata.

– Toliko dugo nisan pivala da san zaboravila – obratila se publici na početku koncerta.

Sevu je s krova kluba okom pratila ‘njezina stara ljubav’, odnosno novi-stari menadžer Tomica Petrović s kojim se nedavno pomirila nakon godinu dana zahlađenja odnosa.

– Kada izgubite čovjeka koji ničega nije vrijedan, pa ni razočaranja, nije vam toliko teško. Kada izgubite čovjeka koji vas je volio, a vi zabrljate, to je najgore. Primjerice, da mi moj Tomica, prekrasan čovjek, kaže zbogom, bila bih očajna – rekla je prije nekoliko godina Severina.

Vrckava Sevka je cijelo vrijeme skakutala na pozornici, a terasa kluba je bila puna. Pjevačica je za ovaj nastup odjenula bijelu šljašteću haljinu, a u kosu je stavila ekstenzije.

– Jeste tu najlipše djevojke? – upitala je dame u publici pa zapjevala singl ‘Generale’.

Atmosferu je zagrijala hitom ‘Uno momento’, a onda su uslijedili ‘Otrove’, ‘Imaš pravo’…

– Pisala san je kad san bila u emotivnoj krizi – najavila je izvedbu pjesme ‘Pogled ispod obrva’.

Publiku je oduševila starim hitovima ‘Krivi spoj’, ‘Dalmatinka’, ‘Paloma nera’…

Koncert nije prošao bez ‘Moje štikle’ kada je zavladala najveća euforija u klubu. Nakon veselih singlova uslijedile su emotivne balade ‘Dobrodošao u klub’, ‘Alcatraz’ i ‘Grad bez ljudi’.

– Nema Graše večeras – kazala je Splićanka te je izvela njihov duet ‘Unaprijed gotovo’.

– Ja sam mislila da ćemo možda i odgoditi koncert, ali to bi bilo teško – iskreno je priznala pa zapjevala ‘Virujen u te’.

Hit ‘Prijateljice’ izazvao je emocije publike koja je mobitelima htjela ovjekovječiti trenutak. Fanovi su jedva dočekali pjesmu ‘Rođeno moje’, a ‘Djevojka sa sela’ također je podigla raspoloženje brojnih Splićana.

Facebook Komentari