Neuer se raspjevao: Oj Zagoro, lijepa li si, Slavonijo zlatna ti si

Legendarni njemački golman već godinama posjećuje Hrvatsku obalu kako bi se opustio nakon uzbudljivih i napornih nogometnih utakmica, a ove godine je posebno raspoložen i njegov je dolazak potpuna atrakcija i za druge turiste i za domaće.

Već danima posjećuje lijepe dalmatinske gradove a nakon ‘splitskog stanja uma’, čašćenja ekipe u omiškoj konobi, a potom i obaranja ruke u Brelima, sada uživa u Dubrovniku. Prvo su društvene mreže otkrile kako se okušao u vaterpolu s olimpijskim pobjednikom Nikšom Dobudom u Bayern vaterpolskoj kapici, a sada je procurio i video u kojemu je Manuel s veselom ekipom zapjevao i poznatu pjesmu ‘Lijepa li si.

Podsjetimo, Manuelu u Dubrovniku zabave ne nedostaje pa je tako pokušao stati i na vaterpolski gol. Na golu Manuel Neuer, a na šutu Nikša Dobud. Koji bi to ludi snovi spojili? Jedan od najboljih svjetskih vaterpolo centara i jedan od najboljih golmana koje je nogometni svijet vidio zaplivali su u blizini ugostiteljskog objekta koji je Nikša otvorio jer je odmah u blizini postavio, a koji drugi nego li – vaterpolski teren.

To je tek dio njegovog uživanja u Hrvatskoj. Biciklom je ranije navratio i do pečenjare u Gatima, platio turu pića, podijelio autograme, fotografirao se s ljudima i za uspomenu se potpisao na vrata kafića, prenosi Dalmatinski portal. Sve je ovjekovječio i fotografijama na Instagramu, pišu 24sata.

Facebook Komentari