Huljić je Rozgi šetao psa do podneva dok je spavala, a sada sjede svatko za svojim stolom

Donedavno su bili nerazdvojni, no na prvoj večeri Splitskog festivala sjedili su za različitim stolovima. Ivan Huljić (32) na Prokurativama je ispijao piće sa sestrom Hanom i uzdanicom obitelji Huljić, Domenicom (27). Nekoliko desetaka metara dalje sjedila je Jelena Rozga (42), koja je bila u još većem društvu, pišu 24sata.

Splitska pjevačica pojavila se u žutoj dekoltiranoj haljini i spremno pozirala okupljenim fotoreporterima čije je fotografije morala škicnuti da vidi kako je ispala na slici. Huljić je samozatajno sjedio na rubu Prokurativa pored kafića, dok je Rozgin stol bio nasred gledališta.

Rozga vrijeme pandemije korona virusa provodi u rodnom Splitu. Na Brdima ima stan gdje su često viđali Huljića Juniora kako dolazi kod nje. Stalno su ‘visili’ skupa, a vozio ju je i okolo autom ili bi se vozila taksijem, ispričali su nam susjedi. Rozga naime, pisalo se, nije položila vozački ispit. Susjedi su ispričali da su Jelena i Ivan bili nerazdvojni.

– Huljićev sin je znao šetati njenog psa Ringa jutrom dok bi ona spavala – rekla je jedna susjeda.

Jelena je naime, kako je sama nekoliko puta rekla, „noćna ptica“, koja se ne budi prije podneva. Nju i Ivana su prije osam godina fotografirali zajedno implicirajući da su u ljubavnoj vezi što se nije svidjelo njegovom ocu Tončiju Huljiću (58). Tad je Huljić savjetovao Jelenu da više ne istupa u medije, odnosno da će njene „pjesme pronaći put do publike“.

– Zaista mi i ljudi čije smo karijere, ajmo reći, stvorili, imamo obiteljski odnos između sebe. U ovih proteklih 20 godina bilo je svašta, romane su crtali o nama, o našim bolesnim odnosima. Očito postoji koncentracija negativnog naboja kad želiš biti normalan čovjek, a baviš se nenormalnim poslom – rekao je tad Huljić.

Jelena i Ivan poznaju se od 1996. kada je ona još bila pjevačica Magazina, a da su nešto više od prijatelja počelo se šuškati 13 godina kasnije.

Facebook Komentari