Šeherezada se skinula četiri mjeseca nakon poroda, turski mediji je osudili zbog izgleda

Bergüzar Korel, glumica koju domaća publika najbolje pamti po ulozi u seriji “Šeherezada”, prije četiri mjeseca rodila je drugo dijete, a na Instagramu je objavila fotografije s ljetovanja koje su, prenijeli brojni turski mediji te napisali kako je pozornost privukla “prekomjernom težinom”. U komentarima se moglo pročitati kako im je smetalo i to što Korel ima previše celulita.

Obožavatelji glumice na Instagramu su podijeljeni, pa su dok su neki kazali kako bi kao javna osoba trebala paziti na izgled, drugi su napisali da je i ona samo žena. pišu 24sata.

– U prirodi žene je da rađa i da se njeno tijelo mijenja tijekom čitavog tog stanja – bio je jedan od komentara.

Bergüzar je i sama objavila komentare na svom Instagram profilu, pa se na kraju našalila i napisala kako nije htjela nikom pokvariti ljeto.

Inače, kad je imala 23 godine Bergüzar je upoznala 12 godina starijeg Halita Ergença, kolegu koji je u “1001. noći” glumio Onura. Halit jetada bio u braku s glumicom Gizem Soysaldi. Nije trebalo dugo da iskre na setu krenu frcati, a sve je dodatno začinilo putovanje u Pariz iz 2008. godine. Na snimanju serije “1001 noć” između Onura i Šeherezade rodila se prava ljubav.

Halit se nakon 10 mjeseci razveo od Gizem, a ona je tada bila trudna. On joj je dao do znanja da njegovo srce pripada drugoj – Bergüzar. U potpunom očaju, Gizem je odlučila pobaciti, a Bergüzar je zbog Halita ostavila svog dečka uz puno manje posljedice nego što je donio Halitov razvod. Nakon razvoda, bivšoj supruzi isplatio je oko 250 tisuća turskih lira. Po završetku serije, Halit i Bergüzar su se vjenčali, a obiteljski život su započeli u jednom od prvih rezidencijskih naselja u Istanbulu, u vili površine 150 četvrornih metara.

U veljači 2010. godine rodio im se sin Ali. Nakon što je Halit dobio ulogu u seriji “Sulejman Veličanstveni” počele su kolati glasine da su se javili problemi u braku jer se na setu pojavila prelijepa Meryem Uzerli koja je igrala Hurem. Njihove scene koje u kojima su bliski i izmjenjuju nježnosti bile su dovoljne da Bergüzar izgubi živce, a medijima je to bilo dovoljno da počnu pisati kako se par razvodi. Ubrzo se ispostavilo kako je to netočna informacija.

Share This Article