12.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Sasso se prisjeća: Pjevačka mi je karijera prestala zbog braka

Sasso se prisjeća: Pjevačka mi je karijera prestala zbog braka

Bivša Miss Jugoslavije i poznata Pipi djevojka Ana Sasso (57) oduševila je pratitelje na društvenim mrežama objavivši fotografiju staru oko 35 godina, pišu 24sata.

– Uff… Kad je ovo bilo… Dakle, negdje ’85/86 nisam baš sigurna, ja kao plavuša s uzlaznom pjevačkom karijerom… Koja je prekinuta zbog ulaska u brak/mrak. Jedna od mojih krivih životnih odluka! Gospodin nam nudi životne puteve, izbore, a u konačnici mi smo oni koji biramo, da li smo pogriješili ili pak dobro odlučili, pokaže vrijeme – započela je objavu na Instagramu.

– A možda je baš tako trebalo biti… Ta i sve druge pogreške, krive odluke, krivi ljudi, naivnost koja je uvijek polazila od sebe i tako koračala kroz život u vjeri da smo svi isti… Kakva pogreška. No nije mi žao, jer sam spoznala i naučila, te radila na sebi da se usudim reći ono što mislim i želim! – dodala je.

Zatim je napisala kako je s vremenom postala žena kakva je oduvijek htjela biti.

– Žena koja je počela uživati u svom životu, koja daje ljubav svakom biću, bez uzvratnih očekivanja, dakle bezuvjetno! Jer ljubav naspram svim drugima ili drukčijim nas oslobađa! Žena koja je dozvolila svojim razmišljanjima i stavovima da nakon dugog niza godina izađu iz ‘nekog zaštićenog skloništa’ i idu u eter! – poručila je.

Otkrila je i što smatra receptom za bolji život.

– Biti slobodan, svoj, zdrav tjelesno i umno, živjeti u vjeri, onoj istinskoj duhovnoj vjeri je recept, naglašavam po meni, za bolji, ljepši i sretniji život! – zaključila je Sasso.

Najnovije

Još iz rubrike