Jada Smith priznala da je varala Willa: Brak nam je bio u krizi

Legendarni glumac Will Smith (51) i njegova supruga Jada (48) trenutačno su tema svih svjetskih medija. Golupčići su razgovarali u njezinoj Facebook emisiji ‘Red Table Talk’, a glavna tema bila je njezina prevara, piše 24sata.

Naime, vrckava Jade potvrdila je da je imala aferu s dvadeset godina mlađim pjevačem Augustom. Iako su u početku i Will i Jade negirali optužbe, par je priznao kako je prolazio kroz teško razdoblje, a odnosi u braku nisu bili najbolji.

– Bio sam završio s tobom. Htjeli smo se razvesti. Razmišljao sam kako da usrećimo jedno drugo, mogli smo biti gotovi. Nisam bio siguran da ću ikada više razgovarati s tobom. To je čudo, neke stvari kroz koje moraš proći – rekao je Will koji je u tom trenutku mislio kako je njihov brak gotov.

Iako se godinama ‘šuška’ kako ovaj par uživa u orgijama, brojni fanovi ostali su šokirani kada je Jade priznala preljub.

– Kako je vrijeme odmicalo, upala sam u neku zbrku. August je vjerojatno pokušao komunicirati, i vidjela sam da želi dobiti dopuštenje da se nešto dogodi jer smo mi bili razdvojili i nismo zajedno živjeli – priznala je Jada.

Podsjetimo, prvi je s priznanjem u javnost izašao August koji je u intervjua s Angelom Yee otkrio kako je ljubio Smithovu suprugu.

– Zapravo sam sjeo s Willom i razgovarao o njihovom braku koji je postao zapravo životno partnerstvo. I dao mi je svoj blagoslov. Potpuno sam se predao vezi s Jadom kroz nekoliko godina svog života, zaista jesam, i osjećam duboku i jaku ljubav prema njoj. Posvetio sam se tome, u potpunosti joj dao sebe. Mogu sada umrijeti i umro bi sa znanjem da sam nekome dao sebe zaista – rekao je August.

Share This Article