Indira se utegnula u badić pa je pokazala liniju

Pjevačica Indira Levak (46) pod budnim je okom svoga supruga Miroslava Levaka (45) koji je iskusni bodybuilder i njezin osobni trening. Indira intenzivno vježba u teretani pa je postigla zavidne rezultate koje je sada pokazala, pišu 24sata.

Na društvenim je mrežama podijelila fotografiju u bikiniju i pokazala svoju ‘isklesanu’ liniju. Uz to je otkrila kako trenutno odmara u Fažani.

– Moja omiljena destinacija – napisala je u opis objavljene fotografije.

Njezini pratitelji primijetili su rezultate njezinih napornih treninga.

– Tijelo ti je savršeno. Super izgledaš – pisali su joj.

Pjevačica je jednom prilikom otkrila tajnu svoga uspjeha u gubljenju kilograma.

– Dan započinjemo jačom kavom, BCAA i treningom u našem GYM-u. Nakon toga na redu su obaveze, studio, radionica. Obično imamo podjelu zadataka i svatko radi svoje, popodne nastojimo doći kući i odmoriti barem pola sata prije večernjeg treninga – rekla je Indira za Slobodnu Dalmaciju.

Njezin muž radi treninge i s drugim klijentima pa ona odradi kardio vježbe, oko 30-40 minuta. Miroslav, tvrdi, ima znanje i dugogodišnje iskustvo u uspješnom bavljenju Body Buildingom pa je veliki blagoslov za njezine potrebe po pitanju pripremljenosti i kondicije.

– Tako radimo od ponedjeljka do petka, uz dan odmora, osluškujući signale koje nam tijelo šalje, a vikendom su koncerti. Čvarci ne, ali kulen, suhomesnato i slatko priuštimo si vikendom – zaključila je Indira.

Facebook Komentari