Dinamo i Hajduk, bez obzira na sve, dva su najveća naša kluba

Zoran Mamić u nedjelju će opet usmjeravati, nastojati donositi pravovremene i dobre odluke, podvikivati, gestikulirati i raditi sve ostalo što ide uz posao prvog trenera tijekom vođenja utakmice. Odnosno opet će zasjesti na maksimirsku klupu u prvoj utakmici kao novi-stari Dinamov trener otkako je zamijenio Igora Jovićevića, pišu 24sata.

Raspored je htio da to odmah bude u najvećem hrvatskom derbiju koji Zagrepčanima u rezultatskom smislu ne donosi ništa, osim tradicionalne zadovoljštine u derbijima, dok gostima znači makar su se drastično stanjile njihove nade u drugo mjesto.

– Dinamo i Hajduk dva su najveća hrvatska kluba bez obzira na trenutnu situaciju i lošu formu obje ekipe – započeo je Mamić u obraćanju javnosti ususret sutrašnjoj utakmici na Maksimiru od 21:05.

– Vjerujem da ćemo gledati kvalitetan i dobar nogomet, međutim, ja sam fokusiran na svoju momčad, da budemo okomiti, agresivni i efikasni te da uživamo u utakmici kakve se ne igraju često i zato treba iskoristiti takve trenutke koje život pruža.

Dinamo će uz omanje kadrovske probleme dočekati goste iz Splita. Bruno Petković, koji se ozlijedio još protiv Osijeka, izvjesno neće nastupiti sutra, uostalom, potrebe za rizikom takve vrste apsolutno nema potrebe.

– Imamo problema i s Leovcem, Gvardiol je “kartoniran”, dok su svi ostali u konkurenciji. Izabrat ćemo pravih 11, ali i one na klupi koji su bitni u vidu promjene i podizanja ritma. Svi moramo biti na najvišoj razini za dobar rezultat – poručio je Dinamov trener.

Još malo novosti iz Dinamove svlačionice kažu da je u njoj, uoči Hajduka, i mladi Edin Julardžija, junior koji je u travnju potpisao profesionalni ugovor s hrvatskim prvakom. Tko zna, možda debitira već sutra…

Facebook Komentari