12.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Osobna trenerica iz Australije otkrila svoj napitak za vitkost

Osobna trenerica iz Australije otkrila svoj napitak za vitkost

Camilla Akerberg (30), model i osobna trenerica iz Australije svoj stil života redovito pokazuje na Instagramu gdje je prati preko 300.000 ljudi. Kaže kako se diže rano ujutro i svaki dan u u 5.30 popije, kako ga ona naziva, ‘svoj čarobni napitak’ koji joj pomaže održati vitku liniju.

Recept za ‘čarobni napitak’:

U čaši vode pomiješa:

prah Supergreen
1 žličicu jabučnog octa
prah od pšenice
glutamin
vlakna

Kada je prehrana u pitanju, smatra da treba jesti zdravo i ne izbacivati određenu grupu namirnica iz jelovnika. Kaže da su ljudi u zabludi kada misle da moraju samo jesti salate i piti vodu da bi došli do željenog cilja.

– Prehrana mora biti balansirana i nutritivno raznovrsna, to je važno za dugoročne rezultate. Treba jesti svježe voće, povrće, dobre ugljikohidrate, zdrave masti itd. – kaže Camilla.

– Ja uvijek želim naučiti nešto više i eksperimentirati na nove načine kako bi vidjela što mi odgovara, a što ne. Zato, zapamtite, ono što ja jedem možda nije zlatni put za vas. Svi smo različiti i drugačije reagiramo na hranu – dodaje.

Kaže kako pazi da ograničeno jede prerađenu hranu i dodatne šećere, iako priznaje da voli slatko, posebno čokoladu, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike