Nema joj više brčkanja u Splitu: Vlatka sada pozira u jacuzziju

Zbog pandemije korona virusa Vlatka Pokos (50) odgodila je ljetovanje na Čiovu i u Splitu. Voditeljica i pjevačica posljednje tri godine živi i radi u Torontu gdje je i diplomirala na studiju oglašavanja i marketinške komunikacije, pišu 24sata.

U znak sjećanja na neke sretnije i bezbrižnije dane, na društvenoj mreži stavila je fotografiju iz jacuzzija sa šampanjcem u ruci i očarala pratitelje. Zavidnu liniju voditeljica i pjevačica duguje dugogodišnjoj brizi o licu i tijelu. Kako nam je nedavno rekla, trenira i pazi na prehranu.

– Kad čovjek dođe u neke godine mora vježbati kako mu se tijelo ne bi objesilo – rekla je tad Vlatka kroz smijeh.

Jede sve, no preskače obroke kasno navečer umjesto čega popije jogurt ili pojede voće. No ne uskraćuje si večeru u dobrom restoranu. Jede integralni crni kruh, puno voća i povrća, bijelo meso i ribu. Vlatka kaže kako nikad nije bila na estetskim zahvatima.

– Možda ću jednog dana nešto napraviti, ali sigurno to neću skrivati. Volim svoje bore smijalice i ne vidim ništa loše u tome. Mislim da je to odraz života, emocija i svega onog što jesmo. Život nas takvima oblikuje. Ne želim izgledati kao 25-godišnjakinja. Ja sam sad zrela žena, posjedujem drugu vrstu ljepote. U puno načina sam sebi ljepša jer je iza mene sad život, a ne samo puki fizički izgled – rekla je Vlatka.

– Tako razmišljam. Po tome sam više staromodna, žao mi je što se nisam rodila dvadesetak godina ranije. Volim modernu tehnologiju i obrazujem se, ali ne volim površnost i lažnost koje su donijele društvene mreže. To je sve velika laž, previše je umjetnog, ništa nije stvarno, ni emocije ni seks ni izgled. Ništa nije pravo. Ja se nekako borim protiv tog lažnog – zaključila je.

Facebook Komentari