12.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Legendarni DJ s Ibize bori se s teškom bolešću: Slomljen sam

Legendarni DJ s Ibize bori se s teškom bolešću: Slomljen sam

Legendarni Jose Padilla (64), jedan od najpoznatijih DJ-a na otoku Ibiza, priznao je kako je potpuno slomljen. Otkrio je kako ima rak debeloga crijeva, piše Mirror.

Pokrenuo je GoFundMe kampanju za prikupljanje sredstava. U Barceloni je već prikupio od 24.000 eura (oko 180.000 kuna), iako mu je cilj bio prikupiti 20.000 eura (oko 150.000 kuna), prenose 24sata.

– Nažalost, imam loše vijesti. Prije nekoliko dana odveli su me u bolnicu i dijagnosticiran mi je rak debeloga crijeva. Sada čekam operaciju. Moja situacija je jako loša. Potpuno sam slomljen nakon pet mjeseci bez prihoda i nemam načina ni da platim stanarinu. Ponizno vas molim za pomoć donacijama – napisao je Jose na društvenoj mreži.

Padilla se preselio na Ibizu iz Barcelone 1975., a DJ u čuvenom baru ‘Cafe del Mar’ postao je 1991. Neke od njegovih ‘stvari’ našle su se u različitim kompilacijama, a svoje je prvi album izdao 1998.

Tri godine kasnije za svoj drugi album dobio je nominaciju za Latino Grammy za najbolji instrumentalni album. Tijekom godina svirao je na brojnim festivalima diljem svijeta.

Najnovije

Još iz rubrike