12.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Doživljavali je kao ispraznu ljepoticu, a život joj obilježio bogati ljubavni život...

Doživljavali je kao ispraznu ljepoticu, a život joj obilježio bogati ljubavni život i afere

Prije no što se preselila u Ameriku i postala jedna od najplaćenijih televizijskih glumica današnjice, Sofia Vergara živjela je u kolumbijskom gradu Barranquilli, gdje je rođena. Odrastala je u katoličkoj obitelji. Otac joj je bio stočar, a majka kućanica. Danas slavi 48. rođendan, pišu 24sata.

Završila je privatnu, dvojezičnu školu, a potom je upisala stomatologiju i studirala četiri godine. Ali život ju je odveo drugim putem. Na lokalnoj plaži zamijetio ju je fotograf i u njoj vidio potencijal. Ubrzo je postala model.

Uz manekensku, započela je karijeru voditeljice u kolumbijskim televizijskim showovima. Godina 1998. donijela joj je novu prevrat. Nakon što je tijekom neuspjelog pokušaja otmice ubijen njezin brat, cijela njezina obitelj novi je život potražila u Miamiju.

I onda je započeo njezin američki san. Isprva su je svi doživljavali kao ispraznu ljepoticu pa se morača puno dokazivati i truditi. Uloge su joj počele stizati, a potom se 1990. udala za svoju srednjoškolsku ljubav Joea Gonzaleza. Dvije godine nakon rodila je sina Manola. Brak joj nije ostao pa su se razveli nakon svega godinu dana.

Svoga sina nastavila je odgajati kao samohrana majka, a 2000. dijagnosticiran joj je rak štitnjače. Podvrgnula se operaciji i sve je prošlo dobro. Zbog toga je osnovala fondaciju koja će pomagati obiteljima u Kolumbiji čiji se članovi bore s rakom.

Potom je započela vezu s Chrisom Paciellom, glavnom ‘facom’ za noćni život South Beacha. On je 2000. uhićen i optužen za ubojstvo jedne kućanice. Vergara je tada ponudila svoj dom u Miamiju kako bi platila jamčevinu za Chrisa. No njega su osudili, a njihova je veza prestala. Ali tu nije bio kraj njezinom ljubavnim vezama. Godinama se šuškalo kako je imala aferu s nekadašnjim kolumbijskim kraljem droge Andresom Lopezom.

Godine 2005. preselila se u Los Angeles sa svojim sinom. Nekoliko godina kasnije započela je vezu s Nickom Loebom. Par se zaručio 2012., no dvije godine kasnije odlučili su krenuti svatko svojim putem.

U srpnju 2014. upoznala je Joea Manganiella, a već šest mjeseci bili su zaručeni. Njihovo vjenčanje bilo je u Palm Beachu na Floridi 21. studenog 2015. Kako je svojedobno rekla, tek je jedna stvar zbog koje žali u životu – to što se s četiri godine mlađim Manganiellom nije ranije susrela.

– Udala sam se rano i mlada rodila sina, no to je u Latinskoj Americi prije dvadesetak godina bilo normalno. Naravno, danas je sve drugačije i nakon lošeg braka koji sam imala promijenile su se mnoge stvari. Danas želim drugo od ljubavi, do čega su me doveli želja za uspjehom, cilj da imam svoj novac i napravim nešto od svoje karijere. Nisam željela da u život mog sina i mene uđe bilo koji muškarac, ne dok ne ‘isprobam’ više njih. Sada sam na prekretnici života i sada napokon znam što želim, a u ljubavi nikada ne možeš reći niti znati što će se i kako odigrati, no mislim da sam nakon dugo vremena traženja našla ono što sam tražila i da će to doista biti kao iz bajke o Pepeljugi – rekla je Sofia.

Svojim atraktivnim izgledom privlačila je već na početku karijere, a čini se kako se i danas, dok je u četrdesetima, ništa nije promijenilo.

Najnovije

Još iz rubrike