De Niro srezao troškove bivšoj na samo 332.000 kn mjesečno

Legendarni glumac Robert De Niro (76) kaže da je ostao bez novca, javlja Page Six. I to sve zbog korona virusa koji je zadao veliki udarac njegovim financijama. To je otkrio na sudu, nakon što je njegova bivša supruga Grace Hightower (65) zatražila da joj se poveća mjesečni limit na kartici, pišu 24sata.

Točnije, njezin odvjetnik Kevin McDonough rekao je sucu kako joj je De Niro nepravedno srezao troškove, i to sa 100.000 na ‘samo’ 50.000 dolara mjesečno, što iznosi oko 332.000 kuna.

S druge strane, glumčeva odvjetnica Caroline Krauss kaže da je De Niro bivšoj smanjio limit jer je doživio veliki financijski udar s obzirom na to da su lanci restorana, u kojima ima udjele, mjesecima bili zatvoreni zbog korona virusa pa su oskarovcu opali prihodi.

Odvjetnica je objasnila sucu kako je glumac izgubio tri milijuna dolara u travnju te skoro dva milijuna u svibnju. Također, morao je platiti investitorima pola milijuna dolara, što je posudio od poslovnih partnera jer navodno nema keša.

– Ne vjerujem u priču kako čovjek, čija se vrijednost procjenjuje na 500 milijuna dolara te zarađuje 30 milijuna dolara godišnje, odjednom mora srezati bivšoj troškove za 50 posto – smatra njezin odvjetnik.

Inače, golupčići su bili u braku od 1997. do 2018. te imaju dvoje djece.

Facebook Komentari