Amber je Deppu odsjekla dio prsta, on joj ime napisao krvlju

Nakon što je brak između glumačkog para završio burno te uz puno ‘prljavog rublja’, saga se već neko vrijeme povlači po sudovima. Glumica Amber Heard (34) je optužila glumca za nasilje, a Johnny Depp (57) pak nju da samo želi izvući novac od njega lažima i podmetanjima. Kao dokaz vlastitim svjedočanstvima Amber se u nekoliko navrata pozivala na fotografirane ozljede i prijave koje je upućivala protiv holivudske zvijezde, a na sudu je prikazano i nekoliko snimki Deppovog ludila, pišu 24sata.

Zvijezda filmova ‘Pirati s Kariba’ tužila je pak britanski tabloid The Sun zbog toga što su ga nazvali ‘nasilnikom koji je pretukao ženu’. On već tri dana na sudu iznosi svoju stranu priče, a njegov odvjetnički tim glumicu želi prikazati kao manipulatoricu i nasilnicu. Kako bi prisnažili tu tezu na sudu su pokazali i fotografiju iz 2015., na kojoj je, tvrde, Amber u jednoj od žestokih svađa rasječenom bocom odsjekla Johnnyju dio prsta te je on završio na hitnom šivanju.

Kako se sve dogodilo u Australiji za vrijeme snimanja filma, lagao je produkciji da se ozlijedio sam, pričepivši si prst vratima. Nakon ozljede raskrvavljenom je rukom tadašnjoj supruzi ostavljao poruke na ogledalu. Fotografije potvrđuju njegovu poruku i ozljedu, no Heard tvrdi da nema nikakve veze s ozljeđivanjem nego da si je Depp to uradio sam u jednom od mnogobrojnih ludila prouzrokovanih ovisnošću o alkoholu i teškim drogama. U to vrijeme optužio ju je da ga vara s holivudskim glumcem i scenaristom Billyjem Bobom Thorntonom (64) te ju je, tvrdi njezin odvjetnički tim, tri dana držao u zatočeništvu i maltretirao.

Heard se razvela od Johnnyja nakon godine dana braka i pet godina veze. Zatražila je rastavu u svibnju 2016. te odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Deppa. Kao razlog zahtjeva za razvod braka glumica je navela ‘nepomirljive razlike’, a nasilje je, po njezinim riječima, kulminiralo kad bi Johnny bio pod utjecajem alkohola i droga. Tvrdi kako ju je udarao, a jednom ju je prilikom pogodio mobilnim telefonom u lice i nanio joj vidljive ozljede.

Facebook Komentari