U braku su bili 15 mjeseci, a po sudu se povlače već godinama

Glumac Johnny Depp (57) godinama je bio jedan od najpoželjnijih holivudskih frajera, a onda mu je srce osvojila kolegica Amber Heard (34). Zlatni par Hollywooda, kako su ih mnogi zvali, upoznao se prije gotovo deset godina na snimanju filma “The Rum Diary”. Iako je pirat s Kariba u glumačkim krugovima važio za zločestog dečka, Amber je često komentirala kako je on njezin princ na bijelom konju.

Vjenčanje je bilo kao iz bajke. Slavni par je rekao sudbonosno da na otoku Little Hall’s Pond Cay na Bahamima, koji je glumac 2004. kupio za 20 milijuna kuna. U krugu prijatelja i obitelji zakleli su se na vječnu ljubav. No gotovo se više nitko i ne sjeća idiličnog početka s obzirom na to da su godinama unazad novinske stupce popunjavali isključivo svađama, prijetnjama i optužbama. No krenimo redom. Heard je zatražila rastavu nakon samo 15 mjeseci braka i odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Deppa, pišu 24sata.

U zahtjevu za rastavom optužila je glumca za fizičko i psihičko zlostavljanje. Deppov odvjetnik odbacio je optužbe ustvrdivši da se Heard pokušava preko lažnih optužbi financijski okoristiti. To je bio početak sage, a prljavo rublje u medijima su bez srama jedno o drugom počeli iznositi.

– Spavao je okolo sa starletama, prostitutkama, a varao me i s kolegicama sa seta. Sramotio me, a do mene su svakodnevno dolazile informacije o nevjerstvu – pričala je Amber prije nekoliko godina. Zanimljivo, na Deppovu stranu stala je i bivša partnerica Vanessa Paradis (47), s kojom ima dvoje djece. Pričala je kako je uvijek bio vjeran i dobar muškarac. Na sudu je Heard detaljno opisivala njihov odnos iz tog vremena.

– Na alkoholu i drogi on je bio nasilnik i čudovište. Kombinirao je drogu i lijekove te sam u tim stanjima bila prestravljena. Poslije se ne bi ni sjećao što je sve radio. Voljela sam ga i zato sam mu vjerovala da će se promijeniti i prestati sa svime, ali to je bila laž – ispričala je Heard. Govorila je i o navodnoj glumčevoj ljubomori.

– Na privatnom letu bio je potpuno pijan u rano jutro. Zamjerao mi je što sam dan ranije za potrebe filma snimala romantičnu scenu s Jamesom Francom. Derao se i gađao me stvarima, a zatim udario u leđa – dodala je Amber.

– Cijelu noć je pio i drogirao se. Ujutro, kad sam se probudila, dočekao me i počeo maltretirati. Tog dana me izudarao više puta, pljuvao me, gađao bocama… Bojala sam se za život – rekla je glumica prije dvije godine.

Iako je Deppov odvjetnik ranije odbacio optužbe ustvrdivši da se Heard pokušava preko lažnih optužbi financijski okoristiti, ona je sav dobiveni novac donirala i tako pokušala dokazati da joj glumčev novac nije motivacija. I dok se plavokosa glumica žestoko borila protiv nasilja nad ženama, u javnost su procurile videosnimke koje pokazuju kako ona nije bila jedina žrtva u ovoj turbulentnoj vezi. Depp je zbog nasilne supruge nekoliko puta završavao u bolnici s modricama, krvav i s opušcima cigareta po sebi.

– Otišao sam sinoć jer ne mogu prihvatiti činjenicu da se fizički zlostavljamo i da će toga biti još i još. To će završiti loše i rekao sam ti već jednom, dušo, nasmrt se bojim, jer mi smo trenutačno scena zločina – rekao je Depp u videosnimci koja je procurila u javnost.

Bivšu suprugu je tužio za klevetu i traži od nje odštetu od 50 milijuna dolara. Nedugo nakon videosnimke procurile su i fotografije na kojima Depp leži krvav u bolnici nakon fizičkog obračuna s Amber. Na desnom obrazu vidljiva mu je rana od opuška, a slomila mu je i prst bacivši na njega bocu, prenosi Daily Mail.

– Gospodin Depp je prava žrtva nasilja – izjavio je Deppov odvjetnik Adam Waldman prije dvije godine. Slavni glumac je nedavno tužio i britanski tabloid The Sun zato što su ga nazvali “nasilnikom koji je pretukao ženu”. Depp se pojavio u svojstvu svjedoka na sudu, a u sudnici će govoriti i Heard.

Posrnula holivudska zvijezda i dalje negira da je ikad bio nasilan prema bivšoj supruzi, no priznaje da je zbog svoje ovisnosti ‘prouzročio mnogo boli u njihovu odnosu’. To pokazuju snimke, na kojima se vidi glumac u ‘ne trijeznom’ stanju kako uništava sve što mu se nađe na putu uz glasne psovke…

Facebook Komentari