Talijani tvrde: U Milanu ne žele odustati, opet kreću po Olma

Nakon korona pauze Dani Olmo (22) napokon je počeo redati nastupe u dresu RB Leipziga. Trener Julian Nagelsmann počeo je računati na njega, a u Dinamu samo polako gledaju prema klauzulama kad će Olmovi nastupi i golovi početi stavljati dodatne milijune na račun kluba. No, moglo bi se dogoditi da Olmo ubrzo završi svoju njemačku epizodu, pišu 24sata.

Naime, prema pisanju talijanskog Tuttomercata, mladi Španjolac velika je želja Ralfa Rangnicka koji stiže na San Siro, a kako ga nisu uspjeli dovesti iz Dinama, možda ga uspiju dovesti iz Leipziga. Pogledom na trenutačni roster, očito je da su Milanovi pregovarači ‘doktori’ za posudbe s opcijom otkupa ugovora, pa bi nešto takvo moglo biti ponuđeno i za Olma.

Olmo namjerava doći u Zagreb po svoju medalju za naslov prvaka tekuće sezone, a do tada bi se moglo znati i nešto više.

– Namjeravam doći u Zagreb po svoju medalju za naslov prvaka! Nadam se da će biti moguće. To mi je peti naslov prvaka s Dinamom, imam i tri osvojena Kupa, i meni se piše ovosezonski naslov prvaka. Toliko trofeja, a imam samo 22 godine, na to sam jako ponosan. Sve medalje osvojene s Dinamom posebno čuvam, one će uvijek ostati na posebnom mjestu, bez obzira na sve što ću napraviti u budućnosti. Dinamo mi je pružio priliku, tu sam postao španjolski reprezentativac, to se ne zaboravlja – rekao je prije dva tjedna Olmo za Sportske novosti.

Facebook Komentari