Severina ponovno krši sudsku odluku?: Ma malo se zezam

Severina Kojić (48) više se ne predstavlja samo kao žena, majka i kraljica, prerasla je, kaže, u Superwoman (superženu), koja ide spašavati svijet. Naime, tako se splitska pjevačica nazvala u intervjuu koji je dala za Radio Dalmaciju uoči ovotjednog, prvog zakazanog nastupa u Splitu nakon popuštanja mjera uvedenih zbog korone, pišu 24sata.

Severina im je u razgovoru otkrila kako i gdje provodi odmor. Sa sinom i društvom, hvali se, putovala je po otocima, bili su i na Kornatima, uživali i kupali se.

– Sin je proplivao s tri godine, sad već roni. On je mali Spider-Man, ja sam mama Spider-Man. Malo šetamo po otocima, malo se zezam s ježevima, a ja sam Superwoman. Kad sam išla na koncert dok je on bio mali, onda bih se obukla u neki oklop, a on bi pitao zašto to nosim. Onda sam ja rekla da sam ja Superwoman, kao ovi iz crtanog, idem spašavati svijet – rekla je Seve.

– Na Plitvicama sam bila samo na ekskurziji s osnovnom školom i još jednom kad smo snimali spot. Tamo postoji jahanje, možete hraniti jelene u predivnom resortu, bili smo i u špilji. Naša Hrvatska je stvarno predivna, uživali smo na Plitvicama. Bilo je jako zanimljivo, djeci pogotovo. Spavali smo u kućici na drvetu i sad dolazimo u Split – dodala je Severina.

Nije spomenula da je dječak, kako doznajemo, prema važećoj privremenoj sudskoj mjeri i dogovoru roditelja od 24. lipnja do 1. srpnja trebao provesti dio školskih praznika s ocem, srpskim biznismenom Milanom Popovićem.

Severina je suradnicima objašnjavala kako nije predala dijete prema dogovoru jer se boji zaraze korona virusom.

Popović je protiv nje podnio kaznenu prijavu splitskoj policiji. Podsjetimo, Popović i gospođa Kojić se još spore na sudu kod kojeg će roditelja dijete živjeti. Sud je lani u studenom donio nepravomoćnu presudu prema kojoj će dječak živjeti s ocem, dok će ga majka viđati u dogovorenim terminima.

Facebook Komentari