Preminula Vanja (30) iz Života na vagi: Kolege se opraštaju

Vanja Žikić, bivša kandidatkinja emisije ‘Život na vagi’, preminula je danas u riječkoj bolnici nakon što se pet dana borila s bakterijskom upalom pluća. Imala je 30 godina, pišu 24sata.

– Duboko smo potreseni viješću o Vanjinom preranom odlasku. Vanja je bila divan prijatelj, član tima i kandidat naše treće sezone projekta ‘Život na vagi’. Izražavamo duboku sućut obitelji i prijateljima. Neka joj je laka zemlja – potvrdili su s RTL-a.

Na društvenim mrežama od nje se opraštaju njezini prijatelji i kolege iz showa.

-Žika, počivaj u miru – među prvima je napisao Marko Kregar, koji je podijelio njihovu zajedničku fotografiju iz showa.

Vanja je u show ušla sa 140 kilograma, a svojedobno je govorila kako joj roditelji nikada nisu bili podrška u skidanju viška kilograma. Nedostajalo joj je da je netko pogura naprijed. Jednom nam je prilikom otkrila kako prije mršavljenja nije mogla zavezati tenisice, voziti bicikl, obući traperice, penjati se uzbrdo… Priznala je kako bi bila najsretnija kada bi uspjela stati u traperice konfekcijskog broja manjeg od XL.

Osim toga, želja joj je bila zaposliti se kao frizerka, u čemu joj je odmagala njezina kilaža. Na taj je način htjela pomoći roditeljima koji su oboje nezaposleni. Inače je po zanimanju bila grafičarka.

– Želim promjenu, želim obitelj, želim osjetiti što je to ljubav i ne mogu se više gledati ovakvu – govorila je Vanja prije ulaska u show.

Samoj je sebi po ulasku napisala obećanje u kojem je, između ostalog, spomenula kako će svojim roditeljima pokazati da je uspjela bez njih. Bila je prva kandidatkinja koja je ispala iz treće sezone ‘Života na vagi’. Za vrijeme boravka u kući izgubila je 8,4 kilograma, ali to ju nije zaustavilo.

– Drago mi je da sam bila dio te priče jer mi je to otvorilo neke nove puteve. Red, rad i disciplina ono su što se prvo nauči i toga se držim i izvan kuće – govorila je Vanja.

Nakon izlaska iz showa nastavila je trenirati. Družila se i s natjecateljima s kojima je bila u kući. Osim toga, ostvarila je svoju najveću želju – pronašla je ljubav i bila voljena.

Facebook Komentari