Poznati glumac čeka četvrto dijete s trećom suprugom godinu dana starijom od njegova sina

Glumac Josh Brolin (52) i 20 godina mlađa supruga Kathryn Brolin čekaju drugo dijete, a sretnu su vijest objavili na društvenim mrežama. Istoga dana paparazzi su ih snimili na izletu na jednoj od plaža u Malibuu, a na Kathryn se već može vidjeti trudnički trbuh, koji je ona ponosno istaknula u uskoj haljini.

Zaljubljeni supružnici nisu se odvajali jedno od drugog, ljubili su se i grlili, a Josh je suprugu nježno milovao po trbuščiću.

– Brolini se povećavaju! Naša prosinačka beba je na putu – napisala je Kathryn uz fotografiju koju je objavila na društvenim mrežama i na kojoj pozira s kćeri.

Par se vjenčao 2016. godine, a upoznali su se dok je Kathryn radila kao Joshova asistentica. Zajedno već imaju jednoipolgodišnju kćer Westlyn. Njemu je ovo treći brak – prije je bio oženjen s Alice Adair s kojom ima sina Trevora (31) te kćer Eden (26), a druga supruga bila mu je glumica Diane Lane.

– U prijašnjim vezama očajnički sam se trudio otkriti potrebe i nesigurnosti svake svoje partnerice, pokušavao sam dokučiti što im točno nedostaje u životu kako bih nadoknadio ili popunio te njihove praznine. Zapravo sam htio biti njihov heroj…

S Kathryn je potpuno drugačije – jer ona me ne treba, nikad me nije ni trebala na taj način… Napokon sam pronašao ženu s kojom zaista želim biti, s kojom ne moram ispunjavati neku nedostižnu i neodrživu ulogu – izjavio je svojedobno Brolin.

Ne treba mi … Nikad me nije trebala, piše Jutarnji list.

Facebook Komentari