Bilzerian šeta bez majice, a otok Hvar predviđa drakonske kazne

Multimilijunaš Dan Bilzerian (39) u srijedu se na društvenim mrežama pohvalio kako je svojom luksuznom jahtom stigao u Hrvatsku te da odmara u Splitu, a dan kasnije usidrio se na Hvaru. Pokeraš i glumac upitne karijere voli se počastiti putovanjima, a na glasu je kao playboy, s kojim je uvijek veće društvo djevojaka, pišu 24sata.

Kontroverzni Bilzerian osim ženskog društva voli i oružje te predsjednika Trumpa, a svoje je bogatstvo, tvrdi, stekao profesionalnim igranjem pokera na velikim natjecanjima, čime si je uspio osigurati luksuzan i lagodan život. Ipak, dobro je poznato da je Danov otac jedan od najuspješnijih američkih biznismena s Wall Streeta pa ga mnogi pogrdno nazivaju i ‘tatinim sinom’.

Kako javljaju čitatelji 24sata, tzv. ‘Kralj Instagrama’ prošetao je gradskom rivom gol do pasa, vjerojatno ni ne znajući za drakonske kazne, koje je još prije nekoliko sezona izvjesio otok kako bi uveo reda na ulice. Ili jednostavno ne mareći, jer teško da bi Bilzerian osjetio udarac po džepu od 500 eura, koliko predviđaju postavljene table po gradu za prekršaj poput njegovog.

Zanimljivo, iako na Hvaru već godinama pokušavaju drakonskim kaznama u iznosima od nekoliko tisuća kuna naučiti goste razlici između plaže i ulice, kao i kazniti ih za opijanje i spavanje na javnom mjestu, prošlog su ljeta za 24sata priznali kako su kazne samo trik koji je uspio te da nemaju nikakvo uporište niti u zakonu niti gradskim odlukama za stvarnu naplatu propisanih iznosa.

Facebook Komentari