Vulin poziva na uhićenje oporbenih političara: Srbija na silu mora odgovoriti silom

Srpski ministar obrane Aleksandar Vulin nakon nereda u centru Beograda zaprijetio je kažnjavanjem političara. Nije spominjao imena, ali jasno je tko je trn u oku Vučićevog režima, piše Jutarnji list.

Vulin je dodao da Srbija mora dokazati da u njoj vladaju zakoni, a ne ‘siledžije i političari koji samo silom mogu ući u Skupštinu’, prenose srpski mediji.

– Zato što nisu kažnjeni oni koji su upadali s motornim pilama u RTS, oni koji su koristili zastupničku funkciju da bi razbijali vrata na Narodnoj skupštini, zato što nisu kažnjeni oni koji su za vrijeme izvanrednog stanja organizirali prosvjede, zato što nitko nikada nije kažnjen za zaustavljanje prometa u Beogradu i iživljavanje na mirnim građanima… Zato su huligani i političari koji ih su ih huškali sinoć divljali u Beogradu – naveo je Vulin u priopćenju Ministarstva obrane.

– Ili će svaki političar koji poziva na nasilje i svaki siledžija koji je sinoć uništavao Beograd biti pronađen i kažnjen, ili u Srbiji nema demokracije. Srbija na silu mora odgovoriti silom zakona – poručio je ‘Vučićev ministar za Hrvatsku’.

Facebook Komentari