Prosvjed Bad Blue Boysa pred maksimirskim stadionom zbog aktualne klupske politike

Bad Blue Boysi okupili su se nešto poslije 18 sati pred maksimirskim stadionom kako bi prosvjedom izrazili neslaganje s aktualnom klupskom politikom.

Pred glavnim maksimirskim ulazom okupilo se oko 300 nezadovoljnih pripadnika BBB-a, a ispred njih se nalazi kordon specijalne policije pod punom spremom i čuva ulaz u klub. Zasad nema nikakvih incidenata, dapače, Boysi u potpunoj tišini stoje nasuprot policiji.

Bad Blue Boysi nisu razvili transparente niti su zasad na bilo kakav način dali do znanja što žele. Osam navijača ušlo je u prostorije kluba na pregovore. Ostali su ispred, zasad je sve mirno, javlja gol.hr.

Iako službeno nisu najavili razlog prosvjeda niti okupljanje prijavili policiji, po porukama koje su danas kružile unutar članstva može se pretpostaviti da im smeta nova trenerska uloga Zorana Mamića, nepravomoćno osuđenog na 4 godine i 11 mjeseci zbog malverzacija u klubu.

Smeta im i loša igra kluba s Maksimira kojeg je u prethodnom razdoblju nakon odlaska Nenada Bjelice vodio Igor Jovićević. Smeta im dakle, generalna klima u klubu pa su odlučili iskazati svoje nezadovoljstvo.

Zoran Mamić je preuzeo vođenje momčadi usto što će i dalje obavljati funkciju sportskog direktora. Njegov stariji brat Zdravko, osuđen na 6 godina i 6 mjeseci i dalje se kao bjegunac od hrvatskog pravosuđa nalazi u Bosni i Hercegovini, prenose Sportske novosti.

Službeno je: Mamić vodi Dinamo

Facebook Komentari