Potrošila na operacije 900.000 kn: Ne mogu naći posao, moj vrući izgled izluđuje muškarce

Model Barbara Luna Sipos (22) iz Budimpešte opsjednuta je izgledom barbike te je svoju transformaciju u lutku započela vrlo rano. Oduvijek je sanjala kako će jednog dana izgledati poput pravih barbika, pišu 24sata.

– Uvijek sam htjela izgledati poput lika iz bajke ili ljudske lutke. Moje prvo sjećanje iz djetinjstva je igranje s lutkama Barbie, a svoju pretvorbu u lutku započela sam sa 17 godina – govori manekenka.

Njezin bivši suprug ‘iskeširao’ je više od 900.000 kuna na njezin sadašnji izgled, a Barbara sad govori kako ne može naći stalni posao jer se muškarci ne znaju ponašati u društvu ‘vruće djevojke’.

Najprije je povećala grudi, a zatim je uslijedilo još desetak operacija. Sad radi kao web model jer je dala otkaz na mjestu recepcionerke jer je na tom poslu, tvrdi, izluđivala muškarce svojom aurom i karizmom.

– Shvatila sam da taj posao nije za mene jer živim u društvu u kojem vrlo atraktivna žena nema mnogo mogućnosti da zadrži svoj posao ili dobije višu poziciju bez davanja muškarcima, što nisam htjela. To je jer živimo u patrijarhalnom društvu, voljeli to ili ne – rekla je.

Iako su se razveli, Barbara kaže da je njezin bivši suprug volio njezin izgled pa joj je zbog toga i plaćao brojne operacije.

– Muškarci vole moj izgled. Neki zatvoreni ljudi koji nisu samopouzdani ne žele izlaziti sa mnom, što je sasvim u redu – kaže Barbara.

Facebook Komentari