Nikolina Pišek o kaosu u Beogradu: Da mi imamo hrabrosti, svašta bi se imalo za reći

U utorak navečer u Beogradu je zavladao potpuni kaos. Na ulicu su izašli prosvjednici nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio ponovno uvođenje policijskog sata zbog pogoršane epidemiološke situacije. U jednom trenutku skupina prosvjednika provalila je vrata Skupštine Srbije, da bi se ubrzo potom pojavio prvi kordon policije i intervenirao potiskujući prosvjednike, piše Večernji list.

Na cijelu situaciju osvrnula se i TV voditeljica Nikolina Ristović, ex. Pišek, koja je pružila podršku prosvjednicima u Beogradu. -Da mi imamo muda isto bi se svašta imalo za reći…Beograde izdrži! – napisala je Nikolina uz fotografije s prosvjeda.

Inače, Nikolina živi na relaciji Zagreb – Beograd i prošle godine je proslavila šestu godišnjicu braka sa suprugom, srpskim povjesničarom umjetnosti i kolekcionarom umjetnina Vidojem Ristovićem (40).

Pišek u posljednje vrijeme često koristi društvene mreže kako bi iznijela svoj sud o aktualnim zbivanjima. Nedavno se tako osvrnula na Škorine glasače, a dotakla se i neizbježne teme o cijepljenju. Nakon nedavne rasprave o cijepljenju koju je izazvao Tony Cetinski svojim obraćanjem uživo svim pratiteljima, voditeljica je reagirala. – Jedina stvar koje se moramo bojati je strah sam.

“Nothing in life is to be feared, it is only to be understood. Now is the time to understand more, so that we may fear less.” Ovo je rekla jedna Nobelovka. Dvostruka. Odazivala se na ime Marie Curie. Vjerojatno bi u današnje vrijeme bila kamenovana zbog svojih dostignuća. Nema veze što bi bez nje oboljeli od karcinoma mogli odmah zatražiti posljednju pomast, a ako slomite nogu bilo bi vam vjerojatno savjetovano da je odrežete da vam ne smeta. Ljudi, informirajte se. Živimo duže i kvalitetnije nego ikada u povijesti. A to nije zasluga molitve kao takve. Ili barem ne samo nje… – poručila je Pišek nedavno.

Facebook Komentari