Vidno mršaviju Janicu su nakon duže vremena snimili sa sinom

Na prvi dan 2019. godine naša najpoznatija i najtrofejnija bivša skijašica Janica Kostelić (38) postala je ponosna majka sina Oskara (1). Za njezinu trudnoću saznalo se krajem listopada 2018., a maleni Oskar na svijet je stigao u Petrovoj bolnici, pišu 24sata.

Od tada se povukla iz javnosti. Vrijeme najradije provodi upravo uz sinčića, naročito u prirodi. Proteklog je vikenda s njim bila na Sljemenu, gdje je i sama često trenirala dok se bavila skijanjem. Sudeći po fotografiji, skijašica je vidno smršavjela. Bilo ju je teško prepoznati na prvu. Sportski obučena prošetala se ispred bistroa Stare lugarnice.

Fotografiju Janice možete pogledati OVDJE.

Tko je otac njezina djeteta bivša sportašica nikada nije javno otkrila.

Javnosti je prije predstavila nekoliko muškaraca koji su joj obilježili život, a velika joj je ljubav bio ronilac Boris Ivančić s kojim je provela četiri godine. S njim je bila u vrijeme najveće slave, ali i kada je prekidala karijeru. Par je prekinuo početkom ljeta 2009.

Nakon Borisa Janica je pronašla sreću sa Švicarcem Danielom Haimerlom. S njim je u vezi bila godinu i pol. A o sadašnjem muškarcu Janica ne priča. No daje do znanja kako u majčinstvu doista uživa.

– Mali Oskar još nije bio na skijama. Ima vremena. Neka se dijete zabavlja dječjim radostima koje priliče njegovoj dobi – rekla je u razgovoru za HRT u ožujku.

Facebook Komentari