VIDEO Drele objasnio svoje ispijanje gemišta s podrigivanjem

Novopečeni saborski zastupnik Davor Dretar Drele danas je na svom Facebook profilu objasnio kako je nastala snimka koja je jučer zgrozila javnost, a na kojoj on nazdravlja vinom i na kraju videa podriguje. Kako je objasnio u novoj snimci, riječ je o privatnom videu koji nije trebao dospjeti u javnost.

– Tek sam izabran za saborskog zastupnika, a već sam postao zvijezda društvenih mreža zahvaljujući privatnoj snimci koju sam poslao skupini prijatelja. Bio je to oproštaj od mog životnog razdoblja u kojem sam bio tzv. obični građanin, pa sam se jednostavno našalio, nesvjestan da bi to netko mogao shvatiti ozbiljno. U slučaju da sam povrijedio bilo čije osjećaje, iskreno se ispričavam – kazao je bivši pjevač i voditelj koji je zatim komentirao svoj ulazak u Sabor.

Hrvatski sabor za mene je najvažnija institucija u Hrvatskoj i svojim ću radom učiniti sve da opravdam povjerenje koje su mi dali birači. Ja u politiku nisam ušao iz šale već s ozbiljnošću da mijenjam ono što je tu politiku učinilo potpuno nerazumljivom i stranom hrvatskom narodu. Preda mnom i pred Domovinskim pokretom jedno je zahtjevno razdoblje u kojem ćemo, kako smo i obećali, vratiti poštenje i obraz u hrvatsku politiku – kazao je Dretar koji je na kraju videa ponovno nazdravio, ali ovog puta domaćim sokom od aronije, prenosi vecernji.hr.

VIDEO Novopečeni saborski zastupnik kupicu vrdapil z prve i podrignul se: Stići će vas naša ruka…

Facebook Komentari