Starleta šokirala: Nadam se da će moj sin umrijeti prije mene

I baš kada su obožavatelji skandalozne starlete Katie Price (42) pomislili kako su vidjeli, a i čuli sve, ona ih je uspjela još jednom iznenaditi, pišu 24sata.

Njezin sin Harvey Price (18) boluje od rijetkog genetskog poremećaja poznatog kao sindrom Prader-Willi, od autizma i od ADHD-a te je slijep.

Nedavno je završio u bolnici, a Katie je priznala kako su je upozorili na to da Harvey mora smršavjeti jer mu prijeti srčani udar.

– Znam da je to užasna stvar za reći, no nadam se da će umrijeti prije mene jer se neće moći snaći bez mene. Ostala djeca bi bila tužna da umrem, jasno, no on ne bi shvaćao zašto se ne vraćam – poručila je, piše Mirror.

No ovo nije njezina jedina šokantna izjava kada je u pitanju majčinstvo. Ranije je rekla kako bi pobacila da je znala za invaliditet sina tijekom trudnoće. Kasnije je promijenila mišljenje.

– Danas bi moj odgovor bio ‘Nema šanse’. Da mi danas kažu da ću roditi dijete s invaliditetom, zadržala bih ga. Čak bih posvojila dijete s invaliditetom. Dok se ne nađete u toj situaciji, ne znate – objasnila je starleta.

Inače, sina Harveyja je dobila u vezi s nogometašem Dwightom Yorkeom (48) koji ne sudjeluje u odgoju djeteta.

Facebook Komentari