Ludilo u Sevilli: Igrač golmanu obranio zicer u 101. minuti!

Sevilla je s jednom i pol nogom u Ligi prvaka. U kasnovečernjoj utakmici na ‘Sanchez Pizjuanu’ trupe Julena Lopeteguija slomile su Eibar s 1-0 i time četiri kola prije kraja otišle na šest bodova prednosti nad prvim pratiteljem, Villarrealom, pišu 24sata.

A utakmica je, nakon uspavanke u prvom dijelu, u nastavku bila totalna ludnica. Argentinac Lucas Ocampos je 95 minuta igrao na desnoj strani Sevillinog napada i dao taj jedini gol na utakmici.

Sudac Mateu je pokazao 5 minuta nadoknade, Eibar krenuo na sve ili ništa i u jeku tih napada ozlijedio se golman Seville, Tomaš Vaclik. Lopetegui je dotad već napravio svih pet izmjena pa je na gol stao – Ocampos.

Zbog ukazivanja pomoći Vacliku sudac je dodao još 5-6 minuta ‘nadoknade prvotne nadoknade’, na zadnji korner došao je i golman Eibara Marko Dmitrović, imao 100%-nu šansu u 101. minuti, ali Ocampos mu je skinuo zicer i tako postao apsolutni, totalni junak Seville!

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Završilo je 1-0 za Sevillu koja je time napravila tri gigantska koraka prema Ligi prvaka, a Eibaru poraz vjerojatno neće bogzna kako naštetiti jer i sa tom nulom imaju šest bodova viška ispred Mallorce koja je na 18. mjestu, onom koje vodi u – Drugu ligu.

Facebook Komentari