Kramarić: Koliko ljubavi u mojoj Rijeci: Zdrav sam, jedva čekam opet zaigrati u hrvatskom dresu

Virus i pandemiju na Rujevici se u nedjelju psovalo iz još jednog razloga više. Da kapacitet zbog mjera socijalne distance nije sveden na trećinu Andrej Kramarić dobio bi ovacije punog riječkog stadiona, a ne cca. 3.000 ljudi, pišu 24sata.

Premda je i ovako, kad je Krama ‘u civilu’ istrčao na travnjak bilo – za naježiti se. Svi su ustali, grmjelo je do Cresa. Aplauzi, ovacije, skandiranje… Purger, a riječki ljubimac. Rijekin igrač desetljeća!

Dobio je uokvireni dres u kojem je tresao mreže, zaslužio vrhunski transfer u Leicester pa od tamo u Hoffenheim za koji je u zadnjoj utakmici zabio četiri gola.

– Čekam u tunelu da me službeni spiker najavi, a feeling… Ista ona nervoza, isto ono uzbuđenje kao kad sam istrčavao u Rijekinom dresu. Hvala još jednom, bezbroj puta hvala navijačima, svim Riječanima koji su bili uz mene dok sam igrao u Rijeci i za Rijeku – pričao je Krama za klupsku TV.

– Bilo je predivno opet osjetiti tu ljubav ljudi koja me gurala prema naprijed. Emociju je teško, nemoguće opisati. Hvala, Rijeko!

Na pitanje o zdravlju lansirao je široki osmijeh i palac gore:

– Dobro je. Sad je stvarno dobro. Sezona u Njemačkoj je gotova, slijedi odmor pa priprema za novu Bundesligu i, naravno, za Vatrene. Jedva čekam opet istrčati i u dresu hrvatske nogometne reprezentacije! – rekao nam je ljubimac Rijeke i cijele nogometne Hrvatske, srebrni sa Svjetskog prvenstva, svjetska klasa: Andrej Kramarić.

Facebook Komentari