Bandićeva bivša glasnogovornica pohvalila se novim uspjehom

U rujnu prošle godine mjesto glasnogovornice zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića napustila je Dajana Antonija Bebek i krenula na zasluženi odmor u New York. No, čini se kako se s odmora vratila spremna za nove poslovne pothvate, piše Večernji list.

Naime, Dajana se na društvenim mrežama pohvalila novim uspjehom – zavšenom Diplomatskom akademijom Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

Dajana je još početkom lipnja bila u posjetu predsjedniku Zoranu Milanoviću s ostalim polaznicima akademije u sklopu programa diplomatske edukacije i usavršavanja koja se provode u formi predavanja, radionica i studijskih posjeta ustanovama od interesa za službu vanjskih poslova u zemlji i inozemstvu.

Predsjednik Republike Zoran Milanović pritom je održao predavanje za polaznike Diplomatske akademije s kojima je potom razgovarao o pozicioniranju Republike Hrvatske u aktualnim međunarodnim odnosima i hrvatskoj vanjskoj politici. U sklopu posjeta, polaznici Diplomatske akademije obišli su i Ured Predsjednika Republike.

Bebek se na poziciji Bandićeve glasnogovornice zadržala četiri godine i tako postala najdugovječnija Bandićeva glasnogovornica. Ostavku je tada opravdala ”privatnim i poslovnim razlozima”, a nakon što je otišla od Bandića postala je nova glasnogovornica HDZ-a.

Facebook Komentari