13 C
Zagreb
Naslovnica Sport Rusi: Mandžukić traži 8 milijuna za dvije godine, gazda šokiran!

Rusi: Mandžukić traži 8 milijuna za dvije godine, gazda šokiran!

Jedan od najboljih napadača koje je Hrvatska ikad imala, Mario Mandžukić (34), brzo je okončao svoju katarsku avanturu. U Al Duhailu je ostao sedam mjeseci, odigrao devet utakmica i dao dva gola. Sada se vraća u Europu, ali izgleda da se neće realizirati već velo glasno spominjana kombinacija o pridruživanju Vedranu Ćorluki (34) u moskovskom Lokomotivu, pišu 24sata.

Ruski Sport24 javlja kako je Mandžo već u ozbiljnim pregovorima s Moskovljanima, ali i da su gazde ostali šokirani kada im je naš majstor rekao kako u obzir dolazi opcija ‘dvije godine ugovora, četiri milijuna eura po sezoni’!

Rusi misle kako Mandžo definitivno traži previše posebno s obzirom na zadnjih sedam mjeseci karijere i ne baš više najmlađahniju nogometnu dob.

Mandžukićev menadžer je još jedna bivša Dinamova ‘devetka’, Ivan ‘Tarzan’ Cvjetković, a on je za ruske medije izjavio:

– Mario je tek postao slobodan igrač. Želimo izbjeći nagađanja o njegovoj budućnosti, tako da nisam spreman komentirati hoće li doći u Rusiju ili ne. Mogu vam jedino reći da će Mario definitivno nastaviti igrati.

Procjena Cvjetkovićevih ruskih kolega je nedvosmislena: ‘Četiri milijuna eura po sezoni… Nema šanse. Za rusku ligu to je luksuz kojeg si klubovi sada niti mogu, niti žele priuštiti, čak ni za majstora kao što je Mandžukić’, kažu ruski menadžeri.

Najnovije

Još iz rubrike