Pokazala previše? Bapski badić Nives zamijenila minijaturnim…

Pjevačica Nives Celzijus (38) posljednjih nekoliko dana odmara u splitskom hotelu. Podijelila je fotografije iz hotela, a nakon toga je svakodnevno počela ‘nabacivati’ fotografije s plaže gdje pozira u kupaćim kostimima, pišu 24sata.

Iako voli provokativne odjevne kombinacije i odjeću koja više pokazuje no što skriva, Nives je s kupaćim kostimom neki dan ‘zakazala’.

Napisala je kako se pod hitno mora riješiti ‘bapskih badića’, a njezini pratitelji su joj u komentarima poručili neka odjene neki uži. Čini se kako je poslušala njihove savjete.

Sada je na plažu otišla u minijaturnom badiću u kojem je pokazala svoje atribute. Njezini pratitelji ovoga su puta bili vidno oduševljeni.

– Goriš, predivna si u svakom pogledu. Oči me bole u svakom pogledu. Izgledaš opasno – pisali su joj.

Sada nije bilo nikakvih zamjerki oko odabira kupaćeg kostima. Nives je očigledno ugodila svojim pratiteljima i vjernim obožavateljima koji svaku njezinu fotografiju standardno pohvale.

Zagrebački dom joj trenutno ne nedostaje, a ranije je poručila kako bi u Splitu željela ostati što duže. Priznala je kako je u karanteni uživala. Uredila je terasu na kojoj je provodila najviše vremena i ‘hvatala’ prve zrake sunca, a kad je došlo ljeto ipak je požurila na plažu.

No nije otkrila s kim provodi vrijeme na moru i tko je zaslužan za njezine fotografije na društvenim mrežama.

Facebook Komentari